English

Demat "testojnë" makinën e re (VIDEO)

Markë makine është vënë në provë, pa ka testuar gatishmërinë e automjetit kundër demave Raging që ishin tepër të zemëruar.

Kamioni Volvo tërhoqi disa dema shumë të zemëruar për të ndjekur një nga kamionët e tyre.
Ndiqni videon për të kuptuar lojën që mund të të kushtojë dhe jetën.
1918

KOMENTE