English

Kombinim i jashtëzakonshëm(FOTO)

Me shenjat siç e shihni dhe ju vetë, ngjashmëria është e çuditshme.

Një inxhinier software ka marrë këtë foto me telefonin e tij, të një merimange që ai pretendon se është imazhi i jashtëzakonshme dhe tepër perfekt i prezantuesit Borat, të televizionit të Kazakhstanit.

Anand Joshi, 24 vjeç, realizoi foton e kësaj merimange tepër"elegante" si ajo depërtoi poshtë derës së banesës së tij nëqytetin indian Bangalore.

KOMENTE