English

Pagëzimi i Princit George, djali i Kate dhe William

Sot në Britani, në Royal Chapel në Pallatin St James në Londër, është kryer Pagëzimi i Princit George.

Princi, i treti në rradhë për fronin, u pagëzua nga Kryepeshkopi i Canterbury.

Pagëzim ishte privat, me vetëm Royals-it e lartë, katër anëtarë të familjes Middleton, shtatë godparents dhe bashkëshortët e tyre në mesin e 22 mysafirëve.

Princi George, i biri i Dukës dhe dukeshës së Kembrixhit, lindi në Londër më 22 korrik.

KOMENTE