English

Gjyshi shet nipin e tij për disa dollarë

Policia në shtetin indian të Punjab arrestoi sot tre persona të përfshirë në shitjen e një fëmijëraportojnë mediat lokale .

Feroz Khan Ludhiana nga qyteti ka rrëmbyer djalin e porsalindur Noori nga vajza e tij e divorcuar vajza duke e gënjyer në lidhje me vdekjen e fëmijës.

Më pas ai e ka shitur djalin te një punëtor në spital për 45.000 rupees ( 830 dollarë) . Ky i fundit rishet fëmijën për 300.000 rupi ( 5.500 dollarë ) tek një anëtar i stafit të laboratorit të quajtur Gurprit Singh nga e njëjta klinikë.

Z. Singh kontaktoi një blerës , një biznesmen Delhi , në Facebook duke i ofruar atij që të paguajë 800 rupi ( 14.700 dollarë) për të blerë fëmijën.

Noori nëna e djalit dyshoi për hilen e babait të saj, pasi e pa atë që kishte një shumë të madhe parash dhe alarmoi policinë , e cila i kapi fajtorët dhe ktheu fëmijën te nëna e tij.
Biznesmeni nga Delhi nuk është gjetur ende. Të gjithë të akuzuarit kanë qenë të akuzuar për rrëmbimin dhe mund të përballen deri në shtatë vjet prapa hekurave .
Në vitin 2011 , policia e Indisë pranoi se kishte mbi 800 banda në vend, ku operonin në rrëmbimin e fëmijëve për prostitucion dhe për të lypur nëpër Indi.

KOMENTE