English

Fëmijët kacavirren në mure për të marrë karamelet e tyre (VIDEO)

Fëmijët pëlqejnë gjërat e ëmbla dhe sidomos karamelet dhe çokollatat.

Prindërit edhe dëshirojnë dhe jo dhënien e tyre. Por ata ngulin këmbë madje dhe qajnë apo sillen ndryshe për të marrë atë që duan.

Por një baba ka gjetur mënyrë tjetër për t'i dhënë karamelet fëmijëve të tij.

Vajza 4 vjeç dhe djali 2 vjeç nëse duan të marrin karamelet duhet të ngjiten në mur për t'i marrë ato.
Dhe ata ja kanë dalë mbanë. Kjo është një lojë e quajtur "sfida candy" që ushtron njëkohësisht dhe sportin te fëmijët.
1982

KOMENTE