English

Kinë. 9 vjeçari lihet lakuriq dhe rrihet i lidhur në pemë nga babai në temperaturë 5 gradë

Një baba kinez ishte inatosur mjaft me fëmijën e tij 9 vjeçar deri në atë pikë sa ai e kishte marrë fëmijën e tij të zhveshur lakuriq dhe e kishte lidhur pas një peme kur ndërkohë temperatura shënonte 5 gradë.

Nëntë vjeçari nga Nanchong, Kinë ishte larguar nga shkolla duke mos shkuar, pa djeninë e prindërve të tij.

Fëmija i zhveshur ishte rrahur nga prindërit dhe një ndëshkim fizik i tillë është i ligjshëm në Nanchong Kinë, edhe pse ka dispozita ligjore parandaluese për abuzim të tepruar fëmijë.
Ligji shkon edhe më larg aq sa i lejon prindërit të përdorin për fëmijët e tyre një 'disiplinë të rreptë "në qoftë se ata janë fajtorë për sjellje të keqe të rënda.
Tradicionalisht, në familjet kineze ndëshkimi fizik është i zakonshëm në mesin e njerëzve, edhe pse qëndrimet kanë filluar të ndryshojnë kohët e fundit.

KOMENTE