English

Shqipëria duket se do i bashkohet Turqisë

Shqipëria ka gjasa se do t’i bashkohet Turqisë, integrimi i të cilës është bllokuar nga Gjermania dhe Austria, si dhe Maqedonisë që është bllokuar nga Greqia.

Mediat hollandeze raportojnë një përqindje çmendurie (90%) të qytetarëve që janë kundër integrimit të Shqipërisë në BE.

Duket se Qeveria e këtij vendi, nuk është e kënaqur me shtyrjen për në qershor, por tashmë pritet të vendosë veton duke e bllokuar një gjë të tillë.

Qeveria holandeze ka marrë porosi nga parlamenti që të bllokojë integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian.

KOMENTE