English

Monako në kuvertën e një jahti super luksoz (FOTO)

Hotel de Paris , Pallati Prince , Loews Hotel , Port Hercule dhe La Rascasse, të gjitha janë realizuar me mjeshtëri në kuvertën e një jahti tepër luksoz.

Jahti luksoz është dizenjuar mbi idenë e sjelljes së rrugëve të Monakos vetëm në një sipërfaqe jahti i cili ka kushtuar jo më pak se 244million pound.

Rob McPherson , një nga themeluesit e projektit , ka thënë : 'Motivi është i bazuar rreth principatës mesdhetare.

Historia e Monakos shtrihet edhe në brendësi të ndërtesave jo vetëm thjesht në dizenjimin e jashtëm të qytetit por dhe në atë të brendshëm.

Pushuesit lëvizin lirshëm brenda jahtit në një gjatësi prej 155 metrash. Kapaciteti është për 16 mysafirë dhe 70 personat e ekuipazhit dhe ec me një shpejtësi prej 15 nyje.

E lidhur me të gjitha kuvertat nëpërmjet një ashensori privat dhe shpërndarë në tre kate , apartamenti i pronarit është pjesa më ekstravagante e anijes dhe përmban një vend zjarri , tavan të lartë , zyra , dhoma gjumi, oborr privat , dhomë solari dhe një dhomë terapie çlodhëse private me një Jacuzzi / pishinë.

Rob shtoi : " Ekipi i gjithë ka karrierë alternative që punojnë nëpër sektorë të ndryshëm , duke përfshirë detare, hapësirës ajrore dhe dizajn të brendshëm .
" Dëshira për të bërë diçka të re dhe interesante , si dhe një interes të rëndësishëm në tregimin me anë të arkitekturës dhe mjedisit ishin forcat shtytëse . '

Ai shtoi : " Ajo mori rreth gjashtë muaj për të prodhuar konceptin Monako . Unë mendoj se ekipi ka të gjitha elementet e tyre të preferuar ,dhe të gjithë janë tepër krenarë për këtë rezultat.
" Ne kemi pasur një sasi të konsiderueshme të interesit nga publiku i gjerë që duan të marrin cruises dhe një numër pyetjesh për aplikime të mundshme komerciale .
" Ne jemi në mënyrë aktive në kërkim të klientëve private apo komerciale me vizion për të realizuar këtë drejtim të ri dhe interesant projektimi .
" Kostoja e Ndërtimit është tepër e vështirë të vlerësohet pa një specifikim të përcaktuar plotësisht , por një çmim fillestar prej rreth $ 400million do të jetë një pikënisje e arsyeshme e shkallëzuar nga atje . "

KOMENTE