English

Temperaturat e ulëta ngrijnë Amerikën

Të dhënat e motit japin informacion jo të mirë në të gjithë Amerikën e Veriut, me temperatura të ngrirjes madje edhe në SHBA jugore.

Shpërthimet më ekstreme në Arktik, fajësojnë një model të motit të njohur si vorbull polare, e cila thuhet të ketë prekur rreth 190 milionë njerëz.

Në Kentaki, një i burgosur u arratis por ai u kthye përsëri pasi nuk mundi t'i rezistonte dot të ftohtit.

Disa pjesë të Midwest arritën një temperaturë në -26c duke u ndierë se ishin brenda një frigoriferi.

Temperaturat e "çmendura" kanë përfshirë Alabama, Gjeorgjia, Tennessee, Arkansas, Michigan, Maryland, Ohio, Pensilvania dhe New York.
2034

KOMENTE