English

Irina Shayk, pas vdekjes së gjyshes duket përsëri në formë (FOTO)

Ajo ndoshta s'ka kaluar e lumtur Krishtlindjet e sivjetshme për shkak të vdekjes së gjyshes së saj por përsëri duket se e ka kaluar me stil situatën e vështirë.

Fotot e fundit për markën amerikane të veshjeve të plazhit"Beach Bunny", tregojnë Irina Shayk në një formë të përsosur fizike dhe psikologjike.

Kjo fushatë është e fundit në serinë e fushatave prestigjoze për 2013 në karrierën e saj.

Më vonë, ajo do të debutojë edhe në film si një herkule. Nën personazhin Megara, gruaja hakmarrëse e heroit, luajtur nga The Rock.

KOMENTE