English

Coco Agustin në ushtrime "striptizmi"

Nëse ka një gjë Coco Austin është i njohur për të , është trupi i saj .

Modelja pneumatike bjonde, bashkëshortja e rapperit dhe aktorit Ice -T nuk është shumë e gjatë por format e trupit të saj janë seriozisht jashtë kontrollit .

Të mërkurën ,34 - vjeçarja ka postuar një foto në faqen e saj Instagram ku paraqitet në një palestër duke bërë ushtrime madje dhe në shkop si ato që përdorin striptistet.
Në foto , Coco është me kokë poshtë , me gjithë peshën e saj ajo qëndron mbi duart e saj duke u përpjekur për të bërë ushtrimet perfekte mu si qëllim ka marrjen e një rezultati pozitiv.

Coco ka bërë dhe videon e saj ku prezanton dhe sugjeron ushtrimet që ajo bën për të gjitha ato femra që "konkurrojnë" me Cocon.

KOMENTE