English

Rihana pozon për koleksionin e ri të Vogue në Brazil (FOTO)

Rihana nuk ka nevojë për fotografë profesionistë, ndërsa ka publikuar fotot e saj
në një rënie të horizontit në ujë në një kopsht botanik në Rio de Janeiro, Brazil.

Këngëtarja ka treguar trupin e saj përmes një koleksioni rroba banje dhe fundesh të shkurtra me ngjyra ari për koleksionin e ri të Vogue në ishullin e Angra dos Reis.

Gjithashtu në Brazil, Rihana ishte edhe për një seri takimesh me partnerin e saj të re të bashkpunimit, Shakira.

KOMENTE