English

Harta e organeve të trupit në shputën e këmbëve

Organet e trupit tone kane prekjet e tyre shqisore, ne pjesen e poshtme te kembeve tona. Nese i masazhojme kembet ne pikat e duhura, ne do te lirohemi nga dhimbjet dhe lodhja e organeve te ndryshme.

Eshte e vertete qe nervat qe lidhin keto organe perfundojne ne fund te kembeve tona. Praktikohet shume nga fizioterapistetes dhe akupuntura.

Zoti e ka krijuar trupin tone, duke e menduar mire edhe kete fakt. Duke ecur ne ushtrojme presion mbi pikat e treguara ne figure duke i mbajtur organet tona ne gjalleri gjithe kohes.
Fotoja në krah tregon hartën e organeve të trupit në këmbët tona...

KOMENTE