English

Tifozi i dehur telefonon policinë për të folur me Alex Ferguson

Një tifoz i dehur i Manchester United telefonioi policinë pra numrin 999, duke i kërkuar se donte të fliste me Alex Ferguson pas humbjes së klubit .

Policia e Manchester( PMP ), u thirr në orën 22:30 GMT të mërkurën nga një njeri nga Crumpsall pasi ekipi humbi për Sunderland në Capital One Cup .

PMP tha se " mund të jetë e trishtueshme dhe e dëshpërueshme" , kur një ekip futbolli humb një lojë , por i kërkuan publikut që të " mos harrojnë se 999 do të përdoret vetëm për raste urgjente " .

Policia sugjeroi kontaktorit të klubit për të folur me ish - menaxherin .

Manchester United humbi 2-1 me penallti në gjysmë-finale të konkursit në Old Trafford nën kontrollin e menaxherit të ri David Moyes .


Kontaktuesi hapi thirrjen duke kërkuar për të folur me z Ferguson para se ti tregonin se kush e kishte telefonuar: " Rezultati është i gjithi i gabuar , ata kishin kohë shtesë dhe kjo ishte një peshë totale dhe absolut e një ngarkese me mbeturina. "

Pasi u pyet nëse ishte e nevojshme të raportohej si një krim ,telefonuesi u përgjigj : " Po , një krim që unë dua ta paraqes vepër penale, pasi Manchester United ishte absolutisht një kalë i vjetër.

KOMENTE