English

Video e pabesueshme. Si mbijetoi djali dhe gjyshja nga aksidenti me makinë

Video e pabesueshme sesi gjyhja dhe nipi kanë shpëtuar për mrekulli nga aksidenti me makinë që i kaloi sipër.

Ata ishin duke ecur kur aksidentalisht janë përfshirë në aksident. Por mrekulli ka qënë me të dy, djali që ngrihet menjëherë dhe gjyshja që përfundon në spital por del nga spitali një ditë më vonë në gjendje të mirë shëndetsore.
..ndiqni videon...
2056

KOMENTE