English

2 vjeçari i suksesshëm në skateboard (VIDEO)

Videoja e mahnitshme e një 2 vjeçari po bën xhiron e botës në internet.

Kahlei Stone-Kelly nga Australia ka çuditur të gjithë me shkathtësinë e tij pasi është në gjendje të ngasë skateboard më mirë se një i rritur.

Emocionet janë mbresëlënëse dhe askush nuk e beson se si një 2 vjeçar mund të realizojë atë...
Ndiqni linkun e mëposhtëm...
2060

KOMENTE