English

Bledar Hamza nga fshati Leshnicë i Pogradecit, vritet në Siri

Edu Samed, shqiptari i njohur me këtë noftë vritet në Siri. Policia konfirmoi se bëhet fjalë për shtetasin Bledar Hamza 40 vjeç nga fshati Leshnicë i Pogradecit.

Sipas policisë, 40-vjeçari para pak kohësh ishte shpërngulur me familjen në Tiranë. Konfirmohet se kanë nisur dhe procedurat e tërheqjes së trupit nga Siria.

Kohët e fundit burime konfirmojnë se janë vrarë disa shqiptarë në luftën në Siri që ka për qëllim të rrëzojë pushtetin e Asad.

KOMENTE