English

Emrat e konkurrentëve për vendet vakantë në Drejtorinë Arsimore Tiranë

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar listën e pozicioneve të vendeve vakante per Drejtorinë Arsimore Rajonale, Tiranë.

Për të gjithë pjesëmarrësit në këto konkurse, do të ketë një testim me shkrim që do të zhvillohet në datë 30 janar dhe një ditë më pas do të zhvillohen edhe intervistat përfundimtare.

Lista e konkurrentëve për vendet vakante:

Përgjegjës i

Sektorit IT dhe

Statistikë

Dafina Dodoveci

Gentiana Hyseni

Koço Josifi

Redian Dengeri

Minella Vrushaj

Nuk plotëson

kushtet:

Erald Himaj

Përgjegjës i

Sektorit të

Programeve të

Zhvillimit

Anila Doda

Afërdita Toska

Engjëllushe Petriti

Kadrie Gurmani

Luiza Myrtaj

Xhevahire Disha

Specialist i Burimeve

Njerëzore

Aida Nova

Aida Laçi

Aida Alimema

Ana Topalli

Anila Kelmendi

Anila Spaho

Anila Doda

Arjana Merepeza

Afërdita Toska

Ardita Xhyheri

Astrita Taçi

Blerina Konesha

Brielda Hoxha

Borana Thanasi

Dafina Dodoveci

Dashnor Hoxha

Esmeralda Limanaqi

Edlir Terpo

Eugerta Koçillari

Elona Gjoka

Ermira Buzi

Fran Cara

Fatbardha Toto

Flutura Bicaku

Lavdie Çela

Kadrie Gurmani

Martin Xhaferrja

Mirgeta Kapa

Rovena Agolli

Robert Marko

Sonil Llabani

Silvana Telaj

Sidrita Hoxha

Sonila Bardulla

Valbona Abedini

Xhemal Jaçe

Nuk plotësojnë

kushtet:

Albana Çela

Erinda Qose

Ermela Metaj

Jurist

Ana Topalli

Ardita Plloçi

Arta Kasmi

Bora Osmanlli

Detjona Troka

Dritan Stefanidhi

Edlira Zeneli

Mirjan Prifti

Kesjana Rusi

Kreshnik Çani

Suela Bili

Ekonomist

Adjona Bejko

Erjola Pajaj

Elda Basha

Elisa Konomi

Merita Sako

Xhevahire Disha

Zhaneta Hoxha

(Gjeka)

Specialist

Statistike

Anxhela Gjeçka

Anisa Balla

Borana Thanasi

Elda Basha

Herta Peti

Testimi me shkrim do të zhvillohet në datën 30.01.2014, në Drejtorinë Arsimore Rajonale të Tiranës

Pozicioni dhe Ora

1 Përgjegjës i sektorit IT dhe Statistikë 10:30

2 Përgjegjës i Sektorit të Programeve të Zhvillimit 10:30

3 Specialist Statistike 10:30

4 Ekonomist 10:30

5 Jurist 10:30

6 Specialist i Burimeve Njerëzore 12:30

KOMENTE