English

Kopenhagë. Xhirafa vritet në sy të fëmijëve në kopshtin zoologjik (VIDEO)

Videoja e mëposhtme tregon se si një fosnjë xhirafe është vrarë në sy të fëmijëve në një kopsht zoologjik dhe më pas u është hedhur luanëve si ushqim.

Pavarësisht nga më shumë se 20.000 njerëz nënshkruan një peticion online për të shpëtuar Mariusin dy-vjeçar, stafi i kopshtit zoologjik në Kopenhagen e qëlloi kafshën me pistoletë.

Arsyeja se xhirafa dy vjeçare nuk mbarte gene të mira për të siguruar vazhdimësinë e jetës dhe si e tillë ajo duhej të zhdukej pasi nuk mund të sillte asgjë pozitive.

Kopshti në Kopenhagen shkatërron 20-30 kafshë në vit , duke përfshirë arinj , tigra dhe zebra.
2070

KOMENTE