English

Si të pastroni urinën e maceve me produkte natyrale

Si të pastroni urinën e maceve me produkte natyrale.

Problemi me macet është se urina e tyre mund të lerë njolla të cilat janë të vështira për tu hequr dhe aroma e saj është shumë e fortë.

Çfarë ju nevojitet

Letër higjenike
Ujë i ngrohtë
1 filxhan uthull
Peroksid hidrogjeni

Largimi i urinës nga parketi
1. Largoni mbetjet e urinës nëpërmjet letrës higjenike

2. Lani gradualisht pjesën e ndotur me uthull, ju mund të shtoni uthull në varësi të gjurmës së urinës

3. Shpëlani vendin me ujë të ngrohtë derisa uthulli të jetë larguar

4. Fshini zonën e lagur me lëtër higjenike

5. Lagni letrën higjenike me peroksid hidrogjeni dhe fërkojeni mbi sipërfaqen që doni të pastroni

6. Thani sipërfaqen me letër higjenike

KOMENTE