English

Eli Fara dhe Kastriot Tusha në duetin e ri për San Valentino (VIDEO)

Eli Fara dhe i madhi Kastriot Tusha sjellin në këtë San Valentino këngën më të re kushtuar ndienjës më të dashur DASHURISË.

Një duet i përkryer
MUZIKA: ELI FARA & KASTRIOT TUSHA
ORKESTROI: ALANDY ''MAX AUDIO''
TEKSTI: ROZANA RADI

Gjithashu përmes kësaj kënge ju përcjellim urimet më të mira të gjithë të dashuruarve dhe atyre që janë në kërkim të shpirtit binjak. Lumturi dhe Dashuri përgjithmonë
2074

KOMENTE