English

Foshnja e porsalindur refuzon të largohet nga nëna (VIDEO prekëse)

Tepër emocionuese videoja e mëposhtme, e cila tregon fëmijën e porsalindur, ardhur në jetë përmes një prerje çezariane, pas një problemi që pati nëna, se si ai me britmat e tij refuzon të ndahet nga nëna dhe ta lerë atë. Infermierja përpiqet ta largojë për ta pastruar por fëmija nuk mundet, ai përpiqet të mbajë me duar kontaktin me nënën. Ai pushon së qari kur nëna fillon ti flasë dhe hap sytë...

2086

KOMENTE