English

Dasma e shoqes , shpëtoi jetën time

Ishte shoqëruese e nuses në dasmën e shoqes së saj. Por ajo shprehet se ika borxh jetën shoqes që martohej pasi gjatë veshjes së fustanit i cili ishte i ngusht ajo ndjeu një dhembje në shpatull ku më pas zbuloi një xhungë të çuditshme.

Pas dasme menjëherë Felicity Hallett, 37, vjeç u diagnostikua dhe zbuloi se kishte kancer të gjirit.

Hallet tashmë iu nënshtrua kimioterapisë dhe tashmë do të kryejë operacionin për heqjen e gjirit.

Nëna e dy fëmijëve duket e lumtur që e ka zbuluar sëmundjen e keqe por dhe tepër optimiste, aq sa ka pranuar të japë dhe fotot e saj në media, pas kimioterapisë.

KOMENTE