English

Qeth kokën tullace, përjashtohet nga shkolla

Në Kolorado një vajzë 9 vjeçare Kamryn Renfro, është përjashtuar nga shkolla e saj pasi kishte qethur kokën tullace për të mbështetur mikun e saj Delaney Clements, 12 vjeç i cili vuan nga kanceri dhe floku i ka rënë për shkak të kimioterapisë.

Ajo është përjashtuar me arsyen se ka thyer kodin rregullor të veshjes në shkollë.

Drejtoria e shkollës e lajmëroi atë se ajo do të kthehet në shkollë kur flokët e saj të jenë rritur pak.

Prindërit kanë shtangur nga vendimi i drejtorisë edhe pse i kanë shpjeguar artsyen e vërtetë. Tashmë një faqe në Facebook është hapur në shenjë solidariteti dhe mbështetje që vajza të mos humbasë shkollën.

KOMENTE