English

Kryeministri Rama dhe bashkëshortja e tij Linda në pritje të një fëmije

Lajmi i gëzuar nuk ka mundur të qëndroje sekret për shumë gjatë.
Kryeministri Edi Rama së bashku me bashkëshorten Linda janë në pritje të një fëmije, pavarësisht se ata kanë preferuar ta mbajnë lajmin e shtatëzënisë si dicka tejet private.
Top Channel u interesua pranë familjes së Kryeministrit që konfirmoi zyrtarisht se Edi dhe Linda Rama presin një fëmijë. Krahas Lindës dhe Edit, kjo ngjarje në familjen e tyre, është pritur me shumë gëzim prej Gregut dhe Reas, dy fëmijët e çiftit kryeministror.


Gëzimin të natyrshëm nga pritja e një fëmije Edi Rama e ka shprehur në promovimin e librit të Rudina Xhungës; Kryeministri është parë një moment t’i përkëdhelë me dorë barkun Lindës, veprim që nuk i ka shpëtuar personave atë mbrëmje që u ndodhën pranë tyre.
2102

KOMENTE