English

Presidenti i Parlamentit të Kroacisë, Jozip Leko nesër në Tiranë

Me ftesë të Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta vjen për një vizitë në Tiranë, Presidenti i Parlamentit të Kroacisë, z. Jozip Leko.

Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta do të presë më datë 29 prill 2014, në orën 10:30 në një takim në Kryesinë e Kuvendit, Presidentin e Parlamentit të Kroacisë, z. Jozip Leko dhe delegacionin që e shoqëron.


Pas takimit dy homologët do të kenë një prononcim të përbashkët për mediat.
Gjatë vizitës së tij në Tiranë, Presidenti i Parlamentit të Kroacisë, z. Jozip Leko do të takohet me krerët më të larta të vendit, Presidentin e Republikës së Shqipërisë z. Bujar Nishani dhe Kryeministrin e Shqipërisë z. Edi Rama.

KOMENTE