English

Vdes njeriu më i shëndoshë në botë

Një burrë meksikan si njeriu më i shëndoshë në botë ka vdekur në moshën 48 vjeç.
Manuel Uribe ishte certifikuar në 2006 në rekordin botëror të Ginesit.

Uribe ishte i mbyllur në shtratin e tij në Monterrey për vite, pasi nuk qe në gjendje të ecë vetë. Ai u dërgua në spital më 2 maj për shkak të një rrahje zemre të parregullt, por ai duhej të evakuohej me një vinç nga punëtorët e emergjencës dhe të mbrojtjes civile.

Mjekët nuk e kanë vërtetuar ende shkakun e vdekjes. Përveç gjendjes kardiake, Uribe besohet gjithashtu se ka vuajtur nga probleme të mëlçisë.

Uribe u martua me Claudia Solis në vitin 2008. Që në verën e vitit 2002, Uribe kishte qëndruar në shtrat, duke u ndihmuar nga nëna e tij dhe miqtë për tu ushqyer dhe mbajtur pastër atë.

KOMENTE