English

Zhulati i Gjirokastrës, plotësisht jashtë vëmendjes dhe investimeve serioze (VIDEO)

Zhulati i Gjirokatrës ka gjithçka për të qenë një zonë e zhvilluar, e megjithatë deri më sot ka mbetur plotësisht jashtë vëmendjes dhe investimeve serioze, jo sepse të tilla nuk ka patur, por ato janë zhdukur sic kanë ardhur, pa lënë asnjë gjurmë.

Sot problemet në këtë zonë janë të shumta, ndërsa banorët presin ende që dicka të ndryshojë e të shkojë ndryshe nga cka qenë në këto 24 vite demokraci.

Kjo është tema që trajton në reportazhin e radhës të ciklit “Shqipëria Tjetër” gazetari Marin Mema e operator Denian Sevin për kameran e Top-Channel.
2134

KOMENTE