English

Kontroll në territorin e 7 banesave në fshatin Lazarat

Gjatë ditës së sotme deri në këto momente nga strukturat e Policisë së Shtetit është ushtruar kontroll në territorin e 7 banesave në fshatin Lazarat ku:

- janë gjetur dhe asgjesuar rreth 1.5 ton hashash dhe rreth 2000 bimë narkotike kanabis sativa, duke marrë dhe mostrat përkatëse në cilësinë e provës për ekzamimin.

- janë sekuestruar 3 armë zjarri automatikë,

- është sekuestruar 1 armë gjahu cifte,

- si dhe një sasi e konsiderueshme municioni.

Vijon kryerja e veprimeve procedurale nga grupet e ekspertëve në terren.

Njëherazi vijon dhe operacioni i forcave të policisë.

KOMENTE