English

Vlora Çitaku konsulle e Kosovës në New York

Vlora Çitaku nuk është më Ministre e Integrimeve Europiane. Ajo është larguar dhe në vend të saj është emëruar Gëzim Kasapolli.

Presidentja Jahjaga ende nuk e ka dekretuar Çitakun si konsulle të Kosovës në New York.

Ndërkohë, sot Kasapolli ka mbajtur edhe një takim si Ushtrues i detyrës së ministrit me Zëvendës Ministrin e Jashtëm Portugez për Çështje të BE-së, Bruno Maçaes.

KOMENTE