English

Mish njeriu po shitet në Kinë dhe Tajvan!?

Mish i njeriut është duke u shitur në Kinë dhe Tajvan

Mish i njeriut është duke u promovuar në gjithë zonën në Tiongkok, pjesë të ndryshme të trupit shiten me çmime të ndryshme.
Por një çmim më të lartë ofrohet për mishin e vajzave pasi besohet se ato kanë një forcë tërheqëse sidomos zemrat dhe muskujt e tyre.
Ky është konsideruar një akt barbar dhe kanibalizëm ku nëse do të vazhdohet kështu frika ekziston se vrasja e njeriut dhe ngrënia e tij do të kthehet në një prkatikë pune.

Ky është një ekstremitet që ka shkaktuar një anomali me sa duket në trurin e njeriut pasi në këtë mënyrë planeti do të zhduket. Faqja në internet everydaypak, ka publikuar këto foto të cilat shumë mendojnë se janë të vërteta por dhe të tjerë mendojnë se janë foto shope të sajuara.

KOMENTE