English

Mjeku-monstër, përdhunonte fëmijët e sëmurë me kancer

Myles Bradbury punonte si mjek pediatër hematolog në spital. Ai ishte i specializuar në krijimin e diagnozave, trajtimeve dhe parandalimeve të sëmundjeve të gjakut. 41 vjeçari punonte në Addenbrooke’s Hospital në Kembrixh.

Dyshohet se qindra pacientë të vegjël të diagnostikuar me sëmundje tumorale në gjak mund të jenë përdhunuar nga mjeku pedofil. Në momentin e arrestimit ai pranoi se kishte abuzuar seksualisht me të paktën 18 fëmijë të cilët ishin në kujdesin e tij në spital.

Më shumë se 800 familje shkruan akllapi.net, u lajmëruan se fëmijët e tyre mund të kishin qenë të dhunuar dhe abuzuar seksualisht gjatë 5 viteve që doktori kishte punuar në këtë spital. Policia gjeti mbi 16.000 foto të fëmijëve të vegjël të cilët i ishin nënshtruar abuzimeve nga mjeku, si dhe disa pamje filmike të tmerrshme.

KOMENTE