English

Rruga më e rrezikshme në Oqeanin Atlantik (VIDEO)

Rruga "Oqeani Atlantik" është e gjatë 8.3 km dhe i lidh qytetet Monde dhe Krisijansund në Norvegji.Kjo rrugë kalon nëpër bregun e rrezikshëm perëndimor të Norvegjisë, të quajtur edhe Hustadvik.

Ndiqni videon spektakolare dhe nëse keni mundësi në jetën tuaj mos e humbisni për të shkuar...

2164

KOMENTE