English

Sekreti i 67-vjeçares: Spermë për fytyrë të bukur (VIDEO)

Një 67-vjeçare Stella Ralfini, ka thënë se sekreti i një lëkure të re është sperma. Gruaja i ka rrëfyer të gjithë botës mënyrën “alternative” nëpërmjet youtube, duke u dhënë këshilla të çmueshme të gjithë të interesuarve.

Mjafton ta përhapni spermën në fytyrë pak pasi keni bërë dashuri dhe ta lini atë të reagojë për 15 minuta. Më pas fytyrën, duhet ta shpëlani me ujë jo shumë të ftohtë.
“Maskën” mund ta përdorni dy ose tre herë në javë, ndërsa “kura” duhet të zgjasë tre muaj. “Nuk do të zhgënjeheni nga kjo maskë e thjeshtë bukurie. Vetëm mendoni se sperma është e freskët dhe vitale, sepse prodhimi i saj është sinonim i vërtetë i energjisë. Është e pasur me proteina dhe minerale mjaft të mira për lëkurën tonë”, kështu shkruan gruaja poshtë videos së publikuar.
2166

KOMENTE