English

Hitleri bënte seks me të shoqen pa e prekur

Historianët për shumë vite kanë debatuar lidhur me preferencat seksuale të diktatorit nazist - madje disa prej tyre kanë pretenduar se ai mund të ketë qenë homoseksual.
Pavarësisht dërgimit të rreth 100.000 homoseksualëve në kampet e përqëndrimit, studiuesi Lothar Machtan pretendon se Hitleri ishte homoseksual apo biseksual, për të, homoseksualiteti ka të ngjarë të jetë një mekanizëm mbrojtës.

Por historianë të tjerë e kundërshtojnë këtë ide dhe thonë se ai ishte heteroseksual me një numër të femrash të dashura.
Ka pasur edhe spekulime se ai kishte marrëdhënie seksuale me gjysmë-mbesën e tij Angela 'Geli' Raubal, e cila ka punuar për të, në banesën e tij në Mynih.

Nëntëmbëdhjetë vjeçarja ka marrë pjesë në takime, restorante, ka vizituar teatrin me njeriun që ajo e auante "Xhaxhai Alf '.
Një nga kundërshtarët e Hitlerit, e Partisë Naziste, Oto Strasser, pretendonte se ai e detyroi atë të urinojë dhe të pastrojë mbi të.

Më 18 shtator, 1931, Geli u gjet e vdekur në dhomën e saj me një plagë në mushkëri.
Policia përjashtoi dyshimin dhe e cilësoi vdekjen si një vetëvrasje - edhe pse një hetim gjyqësor nuk është kryer.
Pas vdekjes së saj, Hitleri u tha se kaloi në "depresion të thellë".
Supozohet se ai ka patur gjashtë të dashura, nga ku dy kanë bërë vetëvrasje, një ka vdekur nga plagët, një tjetër bëri një përpjekje për vetëvrasje por dështoi.
Ai u fejua dy herë me dy gra të ndryshme para se të martohej me Eva Braun.

Gjithashtu studiuesit pohojnë se Hitleri arrinte në orgazmë pa bërë seks me të shoqen madje as nuk i hiqte rrobat fare sepse ai ishte shumë fanatik për higjienën, thotë autori Martin Amis.

Duke folur në Festivalin Cheltenham e Letërsisë, romancieri pohoi se diktatori gjerman mbante Evën në gjatësinë e krahut dhe arrinte orgazmën vetëm me shikimin e saj duke i ngritur dhe fundin.

KOMENTE