English

Adoleshenti italian lejon trenin të kalojë mbi trupin e tij (VIDEO)

Një adoleshent italian ka filmuar veten të shtrirë në binarët e hekurudhës në Perugia, Umbria, kur një tren ka kaluar mbi të me një shpejtësi të lartë.

Pasi treni u largua ai u ngrit duke brohoritur duke ngritur dy duart lart duke festuar triumfin e tij.

Emri i djalit nuk është i njohur, dhe nuk dihet nëse ai do të përballet me policinë për veprimin e tij të paligjshëm.
Qëndrimi i tij prej bronzi, ndaj situatës potenciale vdekjeprurëse është i shquar, ka mneduar adoleshenti.
2168

KOMENTE