English

Vajza e fejuar rrëmbehet dhunshëm nga njerëzit e burrit të ardhshëm (VIDEO)

Pamjet filmike tregojnë vajzën e rrëmbyer duke u zvarritur me zë ulëritës të një martesë të detyruar në Kazakistanin.

Ngjarja është filmuar nga një telefon celular dhe është titulluar "Vjedhja e nuses" .

Video tregon momentin e vajzës adoleshente që arrin në shtëpinë e burrit të saj të ardhshëm në rajonin qendror Kazakistanit, Akmola.
Të ftuarit e dasmës kanë festuar me muzikë tradicionale të Kazakistanit, i vajza ulet në pjesën e pasme të një makine dhe bërtet për ta kthyer atë në shtëpi.

Në shumicën e vendeve, rrëmbimi i nuses konsiderohet krim seksi. Aktivistja e të drejtave lokale të grave Anfisa Zuyeva, e ka quajtur praktikën 'barbare'.
"Asnjë popull nuk është çudi të mendojë se ne jemi prapa," tha ajo.
2169

KOMENTE