English

UTV News, ndërpret transmetimet. Pritet vendim i dytë. Arsyeja?

UTV News ditën e djeshme rreth mesditës ka mbyllur sinjalin e transmetimit.

Aktualisht nuk dihet se, çfarë do të ndodhë me këtë televizion privat, por ajo që mësohet është se, për momentin nuk do të ketë asnjë transmetim.

Astrit Veliaj, njëkohësisht deputet i PD-së, është dhe pronari i këtij televizioni. UTV News është në pronësi të biznesmenit,

Ndërkaq, mësohet se gazetarët dhe punonjësit e këtij televizioni të djathtë që drejtohej nga gazetari Çim Peka, janë informuar se, do të rikthehen në punë në një vendim të dytë, raportn “IMA”.

Nuk dihet ende nëse UTV News, do të vazhdojë transmetimet sërish apo do të mbyllet përfundimisht.

KOMENTE