English

Federata Shqiptare e quan të padrejtë vendimin e UEFA-s

Federata shqiptare e futbollit pas vendimit të dhënë nga UEFA - është shprehur se nuk do të pranojë këtë vendim por do të apelojë deri në gjykatën e arbitrazhit ku është e sigurt se vendimi do të marrë një formë tjetër.

Ndërkohë dhe kryeministri Rama është shprehur se Shqipëria apo shqiptarët nuk janë aspak përgjegjës për dronin që hyri në fushë dhe shkaktoi trazira. Sipas Ramës “ndeshja u mbajt në Serbi dhe siguria ishte përgjegjësia e saj".

KOMENTE