English

Madison Rowley fiton çmimin botëror për mjekrën më të bukur (VIDEO)

Më shumë se 300 burra nga nëntë vende të ndryshme të botës janë mbledhur në Shtetet e Bashkuara për kampionatin e mjekrës dhe mustaqeve më të gjata dhe të bukura.

Fituesi i përgjithshëm u shpall Madison Rowley i cili feston duke vënë lule në mjekrën e tij që duket si shkurre.

Shtatëmbëdhjetë persona të tjerë fituan çmime për kategori të ndryshme për mustaqet dhe mjekra me majucë natyrore.
2174

KOMENTE