English

Shkodër, një i arrestuar në flagrancë. Filllon procedimi penal për dy të tjerë

Më datë 02.11.2014, filloi proçedimi penal dhe u bë shpallja në kërkim e shtetasit Sh.D, vjeç 36, banues në Shkodër, sepse në bashkëpunim me specialistët e OSHEE- se në Lagjen «Danjel Matlia», pranë lokalit në pronësi të tij, është konstatuar lidhje e paligjshme e energjisë elektrike. Materialet e përgatitura u kaluan në Prokurori sipas nenit 137 të Kodit Penal.


Më datë 02.11.2014, filloi proçedimi penal në gjëndje të lirë për shtetasit T.V, vjeç 38, banues në Shkodër, sepse në bashkëpunim me specialistët e OSHEE- se në banesen e tij, është konstatuar lidhje e paligjshme e energjisë elektrike. Materialet u dërguan në Prokurori sipas nenit 137 i K.Penal.

Më datë 02.11.2014, u bë arrestimi në flagrancë i shtetasit N.Sh, vjeç 36, banues në fshatin Hot i Ri të Shkodrës, sepse në bashkëpunim me specialistët e OSHEE- se, në banesën e tij, është konstatuar lidhje e paligjshme e energjisë elektrike. Materialet e përgatitura u dërguan në Prokurori sipas nenit 137 të Kodit Penal.

Drejtoria e Policisë së Qarkut të Shkodrës.

KOMENTE