English

Humbi 2 këmbët, por më vonë u bë nënë

Vuante nga depresioni dhe e varur nga kokaina, Helen Galsworthy ishte 18 kur ajo ecte mbi shinat e trenit afër shtëpisë së saj në Eastleigh, Hampshire - duke dashur t'i japë fund jetës së saj.

Por ajo lëvizi vetëm pasi treni u afrua por ishte tepër vonë pasi i preu të dyja këmbët. Një person i cili po shëtiste qenin menjëherë ka lajmëruar spitalin e cila shpëtoi për mrekulli.

Tashmë jeta e saj ka ndryshuar pasi protezat që ajo përdor arritën ta kthejnë në një jetë normale madje ajo solli në jetë dhe engjëllin e tyre që tashë është 2 vjeç.

KOMENTE