English

Michael Schumacher i paralizuar, në një karrige me rrota, nuk mund të flasë

Sipas një raporti nga Mirror e Britanisë së Madhe, shtatë-herë kampion i Formula One, Michael Schumacher, është i paralizuar, në një karrige me rrota dhe i paaftë për të folur për shkak të një lëndimi në kokë shkaktuar në një rënie ski, dhjetorin e kaluar.
 
Këto janë pretendimet e shoferit ish-F1 Philippe Streiff, i cili është gjithashtu në karrocë i paralizuar pas një aksidenti në Brazil në 1989.
 
Duke folur në radio franceze, Streiff - i identifikuar si një mik i mirë i Schumacher, tha, "Ai po bëhet më mirë, por çdo gjë është relative.
 
"Është shumë e vështirë.
"Ai nuk mund të flasë.
 
"Ashtu si mua, ai është në një karrocë, i paralizuar.
 
"Ai ka probleme të kujtesës dhe probleme të të folurit."
 
Sipas zëdhënësit të Mirror, Schumacher, Sabine Kehm, "tha se komentet e Streiff ishin 'mendimet e tij'" dhe "Ai nuk kishte kontakt me ne."

KOMENTE