English

Bunkeri Antibërthamor(VIDEO)

Përmes një ceremonie të organizuar nga ana e qeverisë, u treguan për herë të parë pamje të brendshme të bunkerit, të kthyer tashmë në një hapësirë arti.

Kryeministri Rama kishte ftuar të merrnin pjesë në këtë aktivitet edhe dy ambasadorët, atë amerikan Alexander Arvizu dhe atë italian, Massimo Gaianni.

Pesë dyert e blinduara të ‘Objektit 0774” me 106 zyra u hapën sot për publikun e gjerë, duke zbuluar për vizitorët sekrete të së shkuarës, të cilat do të ndërthuren me shumë surpriza të reja artistike, historike dhe muzeore.
2183

KOMENTE