English

Petrit Malaj nderohet me çmimin “Qytetar Nderi” i Komunës Margegaj

Prof. Petrit Malaj nderohet me çmimin “Qytetar Nderi” i Komunës Margegaj

Me rastin e dorëzimit të titullit “Qytetar Nderi” me motivacion “Për kontribut të spikatur që, si bir i Tropojës, ka dhene ne fushen e Kulturës, Artit e Shkencës akademike me rolet e tij të luajtura prej një artisti të vertet, me dije e elokuence, te cilat ka zgjedhur që ti perçojë edhe te brezat e rinj si profesor, duke i edukuar me mjeshteri mbi kulturën dhe artin e bukur tonë kombëtar” Rektorit të Universitetit të Arteve Tirane z. Petrit Malaj, Komuna Margegaj organizoj një aktivitet festiv. Në këtë aktivitet na nderuan me pjesmarrjen e tyre familjarë të z. Petrit Malaj, personalitete te shquara te artit dhe kultures shqiptare si z. Mevlan Shanaj, Kastriot Caushi, etj, e shume e miq të tjerë të Komunës Margegaj dhe të z. Petrit Malaj.
..............
Një falenderim të veçantë dhe mirnjohje gjithashtu per mjeshtrin dhe artistin e fotografise te nderuarin Ismajl Buçpapaj ,i cili na i bëri të mundshme keto foto te mrekullueshme !

KOMENTE