English

3 mënyra perfekte për zhdukjen e mykut në shtëpi

Më poshtë jepen tre truke se si të veprojmë për zhdukjen e mykut në ambjentet ku jetojmë si dhe vrasjen e këtyre agjentëve mykotikë të cilët janë mjaft të rrezikshëm për shëndetin tonë.

Secila ka rëndësinë e vet por disa gjenden kollaj disa janë më të shtrenjtë apo krijojnë dhe erëra të ndryshme në shtëpi.

Reagimet e shumë njerëzve ndaj mykut janë depresioni dhe tepër të lodhur. Në mënyrë për të parandaluar mykun, të përpiqemi të jemi gjithmonë "dy hapa përpara tij".

Tre vrasësit e mykut janë:

1. eksrakti i farave të qitros i cili dallohet për një rezultat të mirë dhe është pa erë por është i shtrenjtë.

2. vaj nga pema e çajit, shumë i mirë por ka erë pak të rnëdë kur përdoret ku duhet disa ditë për të eleminuar erën.

3. uthulla, rezultat të shpejtë , ka pak erë por gjendet me lehtësi dhe nuk kushton shtrenjtë.

Përgatitja nga ekstrakti i farave të qitros

20 pika ekstrakt nga farat e qitros
2 gota ujë
Kombinoji këto dy përbërësit në një shishe spray, në mënyrë që të përzihen mirë. Spruconi mbi zonat problematike. Kujdesni mos e pini përzierjen. Kjo përzierje mund të zgjasëderi në një kohë të pacaktuar në shishe.


Përgatitja me vaj nga pema e çajit

2 lugë çaji me vaj nga pema e çajit e pemë çaji vaj
2 gota ujë
Kombinoji këto dy përbërës në një shishe spray dhe sprucojeni në pjesën ku ka myk. Problemi do të kalojë shpejt.

Uthulla

Uthulla e pastër mund të vrasië mbi 82% të mykut. Vendosni pak uthull në një shishe spray dhe hidheni atë mbi myk. Nëse jeni të shqetësuar nga era e uthullës, ju mund të shtoni disa pika të vajrave thelbësore në të. Kjo mënyrë krijon një erë më të lehtë dhe ju do të shpëtoni nga myku.

KOMENTE