English

Mjeku pastron krimbat e shumtë nga një infeksion në vesh (VIDEO)

Videoja e mëposhtme tregon se si një djalë i ri vuante nga një infeksion në vesh, ku larva të shumta duhej të hiqeshin me kujdes nga mjeku specialist.

Ato ushqeheshin me mishin e tij dhe nëse nuk do të hiqeshin ato do të depërtonin në tru ku do të shkaktonin dhe vdekjen e të riut.

Infeksioni njihet me emrin aural myasis, dhe ndodh shpesh në fëmijët e vegjël dhe njerëzit me probleme të veshit.

2185

KOMENTE