English

Këllëf baloni për telefonin tuaj për 10 sekonda (VIDEO)

Doni këllëf telefoni të lirë dhe super të mirë?
Shiheni videon e mëposhtme dhe që këtej e tutje mund ti ndryshoni madje dhe ngjyrat si ti dëshironi.

Hapi i parë është të fryni tullumbacen dhe të vendosni telefonin mbi të.
Më pas një person ju ndihmon të shfryni tullumbacen, duke e liruar ngadalë vendin nga fryhet, ndërsa ju shtypni telefonin mbi tullumbace. Kështu tullumbacja fillon të marrë formën e telefonit tuaj.

Disavantazhi i vetëm është se ju nuk mund të përdornin portet e ndryshme, si p.sh. për kufjet. Dhe nëse nuk ju pëlqen më, atëherë përdorini për festa.
2187

KOMENTE