English

Arben Seferaj jep dorëheqjen si drejtor i Energjisë Elektrike. Emërohet Adrian Çela

Ka dhënë dorëheqjen nga administratori i përgjithshëm i Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE Arben Seferaj, dhe në vendin e tij është zgjedhur Adrian Çela.

Dorëheqja e Arben Seferit i është dorëzuar Këshillit Mbikqyrës dhe bëhet e ditur se dorëheqja e tij është për arsye personale.

Administratori i ri, Adrian Çela deri tani mbante postin e Drejtorit të Inspektoratit Qendror Teknik.

KOMENTE