English

Peshkaqeni "konkurronte" me serfistët

Serfistët të cilët sapo filluan garën në një konkurs në New South Wales u gjendën në mesin e një surprize pasi gjetën veten në shoqërinë e një peshkaqeni të madh i cili po kërcente në ujë pothuajse ngjitur me një nga serfistët.flutur.

Shikuesit panë peshkaqenin që kërcente madje e filmuan dhe në kamerat e tyre.

Në këtë situatë serfistët u evakuuan nga deti për 10 minuta para se të rinisnin garën. Asnjë nuk u lëndua.

KOMENTE